Pagina's

donderdag 8 december 2016

Sint-, Saskfeest

Wauw! Vandaag was het een hele leuke dag!
Deze ochtend zaten we rustig in de klas en plots kwamen enkele Pieten op onze deur bonken! Ze hadden een duidelijke boodschap: "Sinterklaas komt naar de weide!".
 Snel deden we onze pietenkronen op ons hoofd om dan een lange rij te vormen voor de Sint! De Sint had het druk om aan zoveel kinderen een handje te moeten geven. Dit jaar waren het zotte Pieten op een step! Snel raasden ze door de kinderen door!

Vol ongeduld waren we op Sinterklaas aan het wachten in onze klas! Snel nog even een dansje oefenen, een tekening maken, een liedje zingen...

                                                     Joepie!
Hij was daar! Hij vertelde ons dat we een echte sterrenklas zijn, met heel veel lieve kindjes! Kindjes die heel braaf zijn (meestal dan toch :p ), kindjes die elkaar helpen, kindjes die lief zijn voor elkaar én voor de juf... Ik kan dat als juf alleen maar beamen!
We kregen ook heel wat leuke cadeautjes van de Sint! Snel mochten we nog ons dansje tonen én hup hij was alweer weg! Gelukkig kregen we nog tijd om met de cadeautjes te spelen!

Over de middag was er een echt frietkot op de speelplaats. Samen smulden we van frietjes en frikandellen in de klas!
De verrassing was nog niet gedaan, want over de middag, mochten we naar een leuke film kijken in de turnzaal.

Na de lange middagpauze, was het dan eindelijk tijd voor het SASKFEEST!
De kinderen hadden zich speciaal mooi gemaakt voor de shows van de juffen en meesters! Er werd gezongen, gek gedaan, toneeltjes gespeeld, gedanst... Kortom een dagje vol amusement!

Ik vond het alvast heel fijn, hopelijk jullie ook?Benieuwd naar de foto's? Klik hier!
Groetjes
juf joyce

Geen opmerkingen:

Een reactie posten